Onze Dienstverlening

Dienstverlening

Mediation

Een conflict op het werk zorgt voor negatieve energie, machteloosheid en spanningen. Mediation is een manier van conflictinterventie waarbij de partijen zelf naar een oplossing zoeken. Wij kunnen als mediator begeleiden bij een arbeidsconflict in de communicatie tussen partijen om tot een voor ieder acceptabele oplossing te komen.

Advocatuur

Advocatenkantoor Van Overbeek de Meyer is gespecialiseerd in arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Met onze gedegen en persoonlijke aanpak staan wij ondernemers en werkgevers bij, maar ook particulieren en werknemers.

 

Klachtencommissie

Ongewenst gedrag op het werk komt vaker voor dan u denkt. Slachtoffers kunnen hun klacht over ongewenst gedrag bij een door de werkgever ingestelde klachtencommissie neerleggen. Wij fungeren in verschillende klachtencommissies als onafhankelijke voorzitter en secretaris.

Nieuws items

BEET!

ONDERNEMERSSPREEKUUR

Soms heeft u als ondernemer behoefte aan een klankbord. Maar weet één adviseur wel alles te vertellen? Kon u maar klankborden met meer deskundigen tegelijk… Dat kan, met het ondernemersspreekuur van de Deventer Adviseurs! In dit ondernemersspreekuur slaat u in één keer een jurist, notaris, verzekeringsdeskundige én een accountant aan de haak. Gratis. Lees meer

 

Eric de Ridder van Postma van de Graaff.

Adviseert graag op het gebied van zakelijke verzekeringen.
 

Eelco Opbroek van Opbroek Netwerk Notarissen.

Meedenkend notaris voor zaken waar u niet elke dag bij stil wilt staan.
 

Teus Brunekreeft van Accoris Ondernemersservice.

Spart graag met u over de business van morgen en overmorgen.
 

Brigitte Siesling van Van Overbeek de Meyer Advocaten.

Weet alles op het gebied van arbeidsrecht: de vraagbaak op het gebied van arbeidsrecht.

Onze specialismen

Blijf op de hoogte

Wilt u updates op het gebied van advocatuur en mediation ontvangen, meld u dan hieronder aan.