Eerlijk eten

Dennis, The Native Chef. Gefascineerd door de natuur, geïnspireerd door de mens. Eerlijk eten, samen met alles wat de omgeving mij biedt. Gezamelijk een maaltijd nuttigen, verbindt mensen met elkaar. Lege borden, volle magen en een tevreden lach! Daar ga ik voor, samen met de natuur!

“Smaak is meer dan een beleving”

het bereiden van gerechten en het delen van kennis, over voeding terwijl ik anderen zie genieten van een unieke smaakbeleving brengt een grote lach op mijn gezicht. Voor mij is het kunnen delen van een maaltijd met elkaar een moment van beleving waarbij samen komen centraal staat. Ik wil personen inspireren over de natuurlijke mogelijkheden waardoor we onze maaltijd kunnen verrijken met unieke smaken. Deze smaken komen niet uit een pakje, koop je niet in de supermarkt, echter ze groeien onder onze neus, bloeien in onze tuin en worden ons door de natuur gegeven. 

Catering

Smaakmaker en een serveerartiest puur natuur. The Native Chef is actief in heel Nederland en verzorgd een complete catering, afgestemd naar vraag. The Native Chef komt bij je thuis, op het werk of op Locatie. 

Live cooking

The Native Chef gaat samen met jou op reis om de juiste smaken samen te stellen voor een unieke avond. De maattijd wordt gezamenlijk opgesteld op een natuurlijke wijze, de smaak is een ware beleving van de menu kaart.

Workshops

Met een groepje samen iets koken of bakken is super gezellig. Je leert iets wat je later zelf ook nog een keer kunt doen. Ondertussen kun je bijkletsen, ‘teambuilden’ of gewoon een goede tijd hebben samen.

Video afspelen

Meer dan catering

The Native Chef is een smaakmaker en een serveerartiest puur natuur. The Native Chef is actief in heel Nederland en verzorgd een complete catering, afgestemd naar vraag.